Careers

Work remotely in a young and digital environment, focused on growth and with great ambitions for the future!

Extreme flexibiliteit

Wij zijn al sinds mensenheugenis bezig met smart-working. InvestinGoal is volledig op afstand gebouwd, en op dit moment werken al onze fulltime en parttime medewerkers vanuit huis of waar zij maar willen vanuit verschillende delen van de wereld.

U kunt hetzelfde doen, en hoewel wij de voorkeur geven aan de klassieke werktijden in de Italiaanse tijdzone (GMT+1), kunnen wij ook flexibel zijn wat betreft roosters.

We zijn geïnteresseerd in zowel fulltime als parttime sollicitaties.

Groeiend en uitbreidend project

InvestinGoal is geboren met het idee om de wereld van de online handel te dekken, maar met het doel om uit te breiden naar alle financiële en Fintech takken.

We willen uitbreiden en we zullen verschillende vaardigheden nodig hebben, maar bovenal mensen die moedig zijn en gewend zijn om groot te denken.

Niet alleen vaardigheden

We nemen niet alleen mensen aan op basis van specifieke vaardigheden. Verschillende aspecten van dit soort banen moet je vanaf nul leren, dus heb je nodig:

  • Goede wil
  • Bereidheid om offers te brengen
  • Aandacht voor detail
  • Bereidheid om voortdurend bij te leren

Als u over deze eigenschappen beschikt, laat het ons dan weten in uw sollicitatie en we zullen het zeker in overweging nemen.

Open posities

  • Analist makelaar en handelsplatform
  • Sociale Media Manager
  • Affiliate Marketing Specialist

Send us a message

Tell us what you can do and what you could do for our projects.

Het handelen in CFD's, FX en cryptocurrencies brengt een hoge mate van risico met zich mee. Alle aanbieders hebben een percentage rekeningen van particuliere beleggers die geld verliezen wanneer ze CFD's met hun bedrijf verhandelen. U moet overwegen of u het zich kunt veroorloven om het hoge risico van het verliezen van uw geld te nemen en of u begrijpt hoe CFD's, FX, en cryptocurrencies werken. Cryptocurrencies kunnen sterk fluctueren in prijzen en zijn niet geschikt voor alle beleggers. De handel in cryptocurrencies staat niet onder toezicht van een EU-regelgevend kader. Uw kapitaal is in gevaar. Deze pagina is uitsluitend bedoeld voor onderwijsdoeleinden. Zij is niet bedoeld als operationeel beleggingsadvies, noch als een uitnodiging tot het aantrekken van spaargelden. Elk reëel of gesimuleerd resultaat houdt geen enkele garantie in met betrekking tot mogelijke toekomstige prestaties. De speculatieve activiteit op de forexmarkt, evenals op andere markten, houdt aanzienlijke economische risico's in; iedereen die een speculatieve activiteit uitoefent, doet dit op eigen verantwoordelijkheid.
ADVERTEERDERS OPENBAARMAKING: InvestinGoal is volledig gratis te gebruiken voor iedereen. Hoewel wij provisie kunnen ontvangen van de brokers die wij aanbieden, heeft dit geen invloed op de resultaten van onze beoordelingen of ranglijsten die volledig onafhankelijk en objectief worden uitgevoerd, volgens onze eigen onpartijdige methodologie. Help ons door te gaan met het verstrekken van de beste gratis broker beoordelingen door het openen van uw rekening met onze links. Lees onze Adverteerders Openbaarmaking voor meer informatie.
2FC Financial Srl
Via Filippo Argelati, 10,
Milan, Italy
20143

VAT No. IT10004450960
Copyright © 2023 InvestinGoal.nl - Alle rechten voorbehouden. / Privacy en Cookiebeleid / Basis Gebruiksvoorwaarden / Risico Waarschuwing / Sitemap